TV

GOÈLG, NRK​

Direktesendt og interaktivt tv-program for barn og unge hver fredag ettermiddag. Dette holdt jeg på med fra starten i 1994 og frem til 2000.

Programleder

Autofil, NRK​

Et resultat av at jeg fikk gjøre «hva jeg ville» på NRK TV. Her bygget jeg konseptet fra bunnen av sammen med en dyktig redaksjon og Autofil ble også en gigantisk bladsuksess med over 80 000 abonnenter. Vi satte også norske publikumsrekorder med Autofil-messen på Norges Varemesser. Autofil gikk uavbrutt i mer en 7 år på NRK TV. Vant Gullruter og greier!

Programleder

Broom, TV2​

Fortsatte bilprogrammet under nytt navn på TV2. Laget Broom både som reportasjeprogram og Live-Program. Var med å bygge opp BROOM.no som i dag er Nordens største bilside på nett.

Programleder

Verdt å nevne

Annen TV-erfaring

Har ledet store direktesendte underholdningsprogram som «Ta Sjangsen», «Momarkedshowet» «TV-aksjonen» og «Spellemannsprisen» . Fikk også TV-produsent utdannelse av NRK.

Programleder

BOK - Brooom Mitt liv med bil

Jeg har skrevet en bok som ble gitt ut på Gyldendal Forlag. Solgte masse og ble en bestselger.

Forfatter

Morgenandakt på NRK P1

Jeg har holdt morgenandakten på NRK P1 i mange år, noe jeg gjør fremdeles. Dette er en inspirerende men ganske krevende oppgave for meg som ikke er teolog eller prest, men responsen har vært overveldende og det går ikke en uke uten at jeg har interessante samtaler med folk jeg møter som lytter til andaktene mine.

Radiovert

Jan Erik Larssen - Janeriklarssen.no © 2019

Telefon: 95278141

Mail: annecathrinehl@gmail.com