top of page
Broom-presse-016.jpg

Kort om

meg 

Jeg har i mange år passet godt sammen med mange og har gjennom mitt samarbeid med svært ulike aktører i jobb og næringsliv opparbeidet meg en temmelig bred kompetanse på hva folk sysler med i samfunnet vårt. Gjennom mine år med Autofil og Broom har jeg også fått oppleve helt uvirkelige morsomme ting, og ikke minst møtt fantastisk mange flotte og spennende mennesker. Dette i kombinasjon har gitt meg en historiebank å formidle fra som treffer et svært bredt publikum.

Helt fra starten av min TV-karriere med GOÈLG på NRK i 1994, har jeg tatt på meg oppdrag på si, ikke minst fordi jeg elsker møte med nye mennesker og nye bransjer. Mange av dem som invitert meg inn i sin bedrift som formidler, har brukt meg igjen og igjen. Det er ikke uvanlig at jeg har jobbet med enkelte bedrifter i over 10 år sammenhengene.

På noen av mine oppdrag ønsker kunden også at jeg synger. Det synes jeg er gøy, for synge kan jeg! Har alltid sunget! Hadde roller i musikaler som ungdom, var med i Oslo Gospel Choir fra starten og i 11 år. Har i 20 år som frivillig dirigert barnekor i Sjåstad Kirke, noe jeg gjør fremdeles. Er også engasjert som frivillig i KRIK hvor jeg får være med å formidle til tusenvis av unge mennesker på leirer og festivaler.

Jeg liker variasjonen i min jobb. Den ene uken holder jeg foredrag, den neste leder jeg en stor faglig konferanse, deretter holder jeg Gospelkonsert med stort kor og fullt band i en kirke, for så å ha alle Toyota-selgere i Norge på samling.

Jeg er ingen vitseforteller men liker å snakke sant om livet slik det fortoner seg mellom ytterpunktene fantastisk og tragisk. Mellom disse ytterpunktene finnes alt fra det hysterisk morsomme til det svært vanskelige og vonde. Dette liker jeg å snakke om!

Jeg har en lidenskap for bil og motor og alt som «broommer», men er enda mer glad i mennesker. Mitt største ønske uansett hva jeg gjør og formidler er å etterlate inspirasjon, ekthet og glede.

MG_3351-1024x683.jpg

TV

3yOhSt99DU5hPu0y0hTvxgPy-6U-v3cuSUQJbwf9

GOÈLG, NRK​

Direktesendt og interaktivt tv-program for barn og unge hver fredag ettermiddag. Dette holdt jeg på med fra starten i 1994 og frem til 2000.

Programleder

JarErikogBergebakken-2-300x201.jpg

Autofil, NRK​

Et resultat av at jeg fikk gjøre «hva jeg ville» på NRK TV. Her bygget jeg konseptet fra bunnen av sammen med en dyktig redaksjon og Autofil ble også en gigantisk bladsuksess med over 80 000 abonnenter. Vi satte også norske publikumsrekorder med Autofil-messen på Norges Varemesser. Autofil gikk uavbrutt i mer en 7 år på NRK TV. Vant Gullruter og greier!

Programleder

MG_0261-web.jpg

Broom, TV2​

Fortsatte bilprogrammet under nytt navn på TV2. Laget Broom både som reportasjeprogram og Live-Program. Var med å bygge opp BROOM.no som i dag er Nordens største bilside på nett.

Programleder

Verdt å nevne

Jan Erik Larssen - Klar til opptak

Annen TV-erfaring

Har ledet store direktesendte underholdningsprogram som «Ta Sjangsen», «Momarkedshowet» «TV-aksjonen» og «Spellemannsprisen» . Fikk også TV-produsent utdannelse av NRK.

Programleder

9788205345119_2-e1560099469109.png

BOK - Brooom Mitt liv med bil

Jeg har skrevet en bok som ble gitt ut på Gyldendal Forlag. Solgte masse og ble en bestselger.

Forfatter

003-1024x683.jpg

Morgenandakt på NRK P1

Jeg har holdt morgenandakten på NRK P1 i mange år, noe jeg gjør fremdeles. Dette er en inspirerende men ganske krevende oppgave for meg som ikke er teolog eller prest, men responsen har vært overveldende og det går ikke en uke uten at jeg har interessante samtaler med folk jeg møter som lytter til andaktene mine.

Radiovert

bottom of page